«Løren i bydel Grünerløkka, har det meste. Vi har splitter ny T-banestasjon, eget trivelig sentrum med alle fasiliteter…og nå også nyåpnet frokoststed. Her får du surdeigsbrød, croissanter, flere typer pålegg, salat, nykokte egg – kort sagt: kortreist frokost i helgene. Perfekt sted å spise frokost med naboen»
Utenfra fremstår Norð Bakeri Løren som en normal kaffebar. Når du kommer innenfor døra, oppdager du forskjeller på Norð og ymse andre kaffekjeder. Både kaffe, bakevarer og mat har kvalitet godt over snittet, sammenlignet med mange andre. De har også klart å skape en trivelig atmosfære her.
Norð Bakeri samarbeider med surdeigspesialist Neil Allsopp. Han blir omtalt som en råskinn på surdeigbrød og forskjellige oppskrifter. Surdeigbrødene her blir bakt over 3 dager. Gråskjeggbloggern testet ett av dem til lørdagsfrokost, og de stod til forventningene.
«Halve nabolaget» på Løren stilte til frokost. På åpningsdagen for frokostserveringa, var mat og drikke gratis. Sjelden har vi sett så mange blide mennesker – store og små til en tidlig lørdagsfrokost.
Norð Bakeri har allerede etablert seg godt her på Løren, og har fått sine faste kunder. Nyvinningen med frokost i helgene ser så langt ut til å ha truffet godt.
Du kan lese mer om Norð Bakeri-konseptet her