Om Gråskjeggbloggern

Gråskjeggbloggern Trond Kristoffersen er en mann med grånende skjegg, 59 år, selverklært livsnyter og bestepappa.

Jeg tar ikke lenger tiden for gitt og har forstått at jeg ikke lever evig. Derfor liker jeg å nyte hvert øyeblikk sammen med min kjære kone Laila.

Vi er over snittet glad i å reise, treffe spennende mennesker og se nye og annerledes steder. Vi har så langt mellom 35 og 40 land og amerikanske stater på CV’n.

Jeg er derfor svært priviligert som har hatt en ektefelle og livsledsager gjennom mer enn 42 år, som deler mine interesser, prioriteringer og syn på livet.

Vi er bosatt og arbeider i Oslo, men har røtter og oppvekst på Toten og Gjøvik.

Den tiden som ikke brukes på familie, jobb eller trening, går gjerne til reiser, både korte og lange, utenlands og innenlands.

Det er disse reiseopplevelsene jeg ønsker å dele i denne bloggen. Det vil bli bildebrev, historier, opplevelser, anekdoter og kaffeprat. Målet med bloggen er å dele reiseerfaringer, gi tips og råd for å inspirere andre til nye opplevelser.  Jeg ønsker å formidle noen glimt fra våre reiser. Hvis dette kan være til glede og inspirere andre til nye reiseopplevelser, ja da er jeg fornøyd.

Bloggen er totalt FRI for REKLAME og PRODUKTPLASSERINGER. Dette er et bevisst valg. Jeg vil skrive helt fritt uten noen bindinger eller knytninger. Denne bloggen er bare min, og viser mine opplevelser og tanker.

Ønsket om å skrive og formidle har jeg hatt i svært mange år, uten at det tidligere har kommet til uttrykk i særlig grad. Denne skrivekløen kombinert med en forholdsvis stor fotointeresse, har kulminert  i  denne reisebloggen. At jeg nå sitter med egen blogg, overrasker derfor ikke mine nærmeste. På tide – sa min kone.

Alle bilder i bloggen er tatt av meg, hvis ikke noe annet fremkommer i byline.

God tur og god fornøyelse!

Vennlig hilsen Trond Kristoffersen

Alle foto: Laila Kristoffersen