Historiens første show for surfeelskende VW-minibuss-eiere på Huntington Beach. O salige stund

«Som tidligere eier av 3 VW-minibusser, treffer det langt, langt inn i hjerterota å få rusle rundt på historiens første show i regi av entusiastene i surfe- og VW minibussklubben KÖWABUNGA VAN KLAN OF HUNTINGTON BEACH, California. Det spesielle med denne klanen, at en stor del av medlemmene er ektepar – i godt voksen alder, hvor begge parter er like lidenskapelige. En sjelsettende dag på stranda.»

Livet er sammensatt av en uendelig rekke tilfeldigheter. Da jeg stod opp og reiste bort til Huntington Beach, hadde jeg ingen tanker om at en dyptliggende bilkjærlighet skulle gjenopplives i dag – milevis fra den forsåvidt strøkne mustangen jeg farter rundt i her om dagen.

IMG_1597

Klanens formål er å samle alle som lever for surfing, VW-minibuss og livsstilen som følger av denne herlige kombinasjonen.

IMG_1592

I det jeg kom bort til pieren, ble jeg møtt av ca 100 minibusser i alle regnbuens farger, og med eiere som har vasket og poliert i timesvis, for at vi skulle få bivåne disse herlige doningene – helt gratis. Både piren og Pier Plaza and Amphetheatre var fylt til randen. Noen av dem var til salgs, så jeg tenkte tanken…

Tilfeldighetene ville det altså slik at nettopp i dag 15.04.2017 på en strand i California, skulle den lokale minibussklubben ha sin første utstilling. Og nettopp den samme dagen skulle en mann fra Norge bli mo i knærne og være i himmelen et par timer, takket være en ektefelle som valgte rett strand til soling. Flaks, sa Severin Suveren.

For de spesielt interesserte som lurer på hva uttrykket köwabunga betyr, kan få forklaringa på det her, forklart av oppfinneren av ordet, tekstforfatter Eddie Kean.

Jeg tror jeg lar bildene ta seg av resten av bloggen i dag.

Ja, det ER mange bilder, og ja, jeg HAR allerede sortert bort mange.

IMG_1594

IMG_1596

IMG_1600

 

IMG_1602

IMG_1604

IMG_1606

IMG_1608

IMG_1609

IMG_1610

 

IMG_1612

IMG_1618

IMG_1619

IMG_1620

IMG_1621

IMG_1623

IMG_1626

IMG_1627

IMG_1628

 

IMG_1630

IMG_1631

IMG_1633

IMG_1634

IMG_1635

 

Én kommentar

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..