Alligatoren er servert

«Alligatorer skiller seg fra krokodiller ved at de har et kortere og bredere hode. De smaker overraskende godt også. For å sitere mannen bak disken – The Gator is served.»

Hadde noen en time i forvegen fortalt meg at jeg skulle spise alligator i Everglades, hadde jeg bare ledd av dem. No way!

Vi er på veg fra Naples på Floridas vestkyst via US-41 /Tamiami Trail til Miami. Vegen går igjennom legendariske Everglades National Park. Denne strekningen bruker man hele dagen på -selv om ren kjøring tar drøyt et par timer. Det er en rekke steder man bare må stanse ved.

Vårt første tips er Everglades City. Her stopper man hvis man vil kjøre airboat. Det er hysterisk moro! Dette kommer jeg tilbake til i en seinere blogg.

img_0865

Det andre man gjør her, er å spise alligator viste det seg. Det var ikke akkurat planen da vi svingte inn utenfor City Seafood Restaurant & Marked.

skjermbilde

Da vi så menyen, var valget ganske enkelt, vi måtte jo bare prøve Gator Basket og Homemade Key Lime Pie. Det var nå vi hadde muligheten. 

img_0862

Å sitte dockside og spise gator, var en surrealistisk, men veldig smakfull opplevelse. Det smaker som mildt kyllingkjøtt. Man krydrer videre kjøttet med noen dråper lime.

img_0894

Å ha spist en bit av en slik til lunch stod ikke på bucketlista mi akkurat. Det kryr av dem alle steder, langs vegen, i grøfter og kanaler. 

 

 

Én kommentar

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..