Harbor House Café på Sunset Beach har holdt døgnåpent siden 1939

«Inngangsdøra her har ikke vært låst siden stedet åpnet i 1939. Skulle det bli behov for å stenge sliter de, for nøkkelen vet ingen hvor er. Behovet for å låse er nok minimalt, for her er det kunder døgnet rundt.»

Harbor House Café (HHC) ligger svært så lagelig til langs Pacific Coast Highway – bedre kjent som Highway 1 rett sør for Los Angeles. Man kjører greit hit på en drøy halvtime fra LAX.

HHC ligger 5 meter fra vegen og 50 meter fra havet.  I grunnen ganske passe i begge retninger det. Det gjør at kombinasjonen mat og bading/soling fungerer sømløst.

IMG_0151

Vi valgte et motell 5 minutters gange fra HHC. Det viktigste var nærheten til vårt faste frokoststed når vi reiser sørover fra LA mot San Diego.

IMG_0135

HHC gjør ikke mye ut av seg utvendig. Her er det fort gjort å passere uten å stoppe. TripAdvisor sørget for at vi stoppet her første gang. Inne finner du sjel, samt et genuint ønske om mette og fornøyde kunder.

IMG_0142

Harbor House Café er i utgangspunktet en amerikansk diner. De har en overraskende stor meny, som dekker alt fra stabler med pannekaker, til salater og kornblandinger. Her kan du bestille frokost, lunch eller middag døgnet rundt. Det er ingen begrensning på når rettene serveres. Vil du ha frokost kl. 23:30, så får du frokost kl. 23:30. Enkelt og greit.

IMG_0144

HHC er spesielt kjent for sine store porsjoner mat, sine lokale råvarer…og lokalene. Lokalet er bokstavelig talt smekkfullt med kunst, bilder og rariteter fra gulv til tak – svært så bokstavelig.

IMG_0147

Her i huset blir ingen fornærmet om man bestiller en porsjon, to tallerkner og deler med sidemannen.

IMG_0128

Vi startet dagen med soloppgangen på Sunset Beach 50 meter unna, før vi inntok en bedre frokost.

Les mer her

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..