Moving Sale i Los Angeles – alt skal bort!

«Hvert år flytter tusenvis av familier, bare i delstaten California. Til forskjell fra i Norge, er det her mange som selger det meste av klær og innbo før de forlater gamlehuset. Derfor reiste selvsagt Gråskjeggbloggern på Moving Sale.»

Magnolia Avenue er en rolig gate med forholdsvis små og beskjedne eneboliger i Manhattan Beach, LA. Litt hist og pist ser man plakater som signaliserer at boligen er til salgs.

IMG_2120

I 1312 Magnolia Avenue ser vi en hage, mildt sagt proppfull med krykker, senger, kjeler, og ymse «ræl». Utvalget tilsier at noen har vrengt både hus og sjel her.

IMG_2116

I USA er det klare regler for hvordan Moving Sale, Garage Sale, eller Yard Sale skal foregå. Det finnes egne sjekklister med råd og tips for gjennomføring av salg.

Dette gjøres for å sikre både en viss hygienisk standard, og best mulig omsetning. Man ønsker jo tross alt flest mulig kunder.

IMG_2119

Her henger kjoler og dresser som i et butikk. Oppmøtet var imidlertid noe tynt. Det virket som de få som var der, var av samme sort som oss: «glåmfolk» og nysgjerrige naboer.

IMG_2117

Hvis alt blir solgt, kan da ikke eieren ha igjen annet en tannbørsten sin.

IMG_2118

Den spansktalende «ekspeditrisen» har full oversikt. Prislapper eksisterte ikke her. Ser du lenger enn 10 sekunder på en gjenstand, ropte hun ut en pris.

IMG_2115

Denne reisekassa kunne jeg få for 20 dollar. Ellers måtte det nok være et kaldt hus, for jeg har aldri sett en så stor stabel ulltepper noen gang – totalt 18 stykker.

Hvis du lurte…det ble ikke reisekasse på Gråskjeggbloggern.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..