Det koster New York City 1 million dollar pr. døgn å passe på Starbucks…og The Donalds familie og kontor

«En bieffekt av at The Donald ble president, var at Starbucks i Trump Tower på 5th Avenue har fått verdens sikreste kaffe. Omgitt av en jernring av politi og Secret Service, 4.000 tonn betong, 2 bagasjeskannere, eget brannkorps og 3 ambulanser, er Starbucks garantert verdens sikreste kafé. Gråskjeggbloggern har sjekket både sikkerhet og kaffe.»

IMG_2703
Allerede før du ser Starbucks-skiltet, blir du varslet om sikkerheten rundt verdens sikreste kafé.

I følge CNN koster det ca 1 million dollar å sikre Starbucks…og The Donalds familie og kontor pr. dag. Beløpet tilsvarer 8,5 millioner norske kroner og savner motstykke i storbyens historie, opplyser borgermesteren.

Selv om Melania og den yngste sønnen nå har flyttet inn i Det hvite hus, vil kostnadene forbli høye, skriver CNN. Den høye prislappen skyldes også at Trumps barn og barnebarn, som alle bor i New York, skal beskyttes av sikkerhetstjenesten Secret Service. The Donald stikker også innom sin gamle arbeidsplass fra tid til annen, om ikke annet for å ta en kaffe med tidligere ansatte.

IMG_2701
Hit, men ikke lenger kommer tyver og veskenappere som har tenkt seg på Starbucks. Her kan kundene nyte kaffen mens Secret Service passer på dem.

Dette er en stor lettelse for alle Starbucks-elskere, som fortsatt kan nyte sin kaffe  i forvisning om at de drikker verdens sikreste kaffe, og at potensielle veskenappere blir stoppet av Secret Service på veg inn. Snakk om å ta kundene sine på alvor!

Onde tunger opplyser også at Starbucks har begynt å selge doughnuts…til alle politifolka som står og henger i og rundt kaféen.

IMG_2704
Kaoset er totalt i gatene rundt Trump Tower. Secret Service og NYPD dominerer bybildet.

Regnestykket til Borgermesteren betyr da at Starbucks-vaktholdet vil koste $365.000.000 pr. år i 4 år. Det blir $1.460.000.000 eller kr.12.410.000.000,-

Aner jeg en dugelig prisøkning på kaffen de neste 4 årene?

PS: Kaffen var som vanlig passe overpriset, jeg heter fortsatt «James» når de spør om navnet de skal føre på pappkruset, og Secret Service smiler ikke. What’s new?

 

 

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..