«Hva med en rød pizza med 24 måneder gammel Parmaskinke og ruccola, eller en hvit pizza med carpaccio av rein fra Røros og granateple? Vi bestilte begge deler for å være på den sikre siden.»
Endelig var vi her – på Lofthus Samvirkelag på Torshov. Vi har lenge hørt om samvirkelaget og den småberømte pizzaen de lager. Flere sier de har byens beste pizza.
Greit, da var det bare en ting å gjøre – ringe og bestille bord og møte opp. Ryktene sa også at det tryggeste var å reservere bord. Det var smart, for stedet er ikke så veldig stort, og gjestene var mange.

Lofthus Samvirkelag eies og drives av Åpent bakeri, og her serveres det pizza – punktum. Det vil si fra kl. 16 får du pizza her. Kommer du hit mellom 09 og 16, er det bakeri i samme lokaler. Smart!
Og husk: mandag og tirsdag er det stengt.

Her serveres det både rød og hvis pizza. Hva dette innebærer, kan du lese om her. (ekstern link til Lofthus S-lag)
Her var god stemning her, med gjester som åpenbart koste seg med god mat og godt selskap. Dette frister til gjentagelse.

Det serveres kun porsjonspizzaer, og utvalget er stort. Hva med fenikkelsalami, trøffelsalami, kylling, biff, ansjos eller Parma? Her er det noe noe for en hver gane.
Lekre råvarer er viktig, hvis man skal lage god pizza. Det har de klart på Lofthus Samvirkelag.
Her er mannen bak den gode maten.