Gråskjeggbloggern har passert 75 000 visninger!

«Det startet nærmest som en spøk i 2016. Jeg er glad i å skrive og formidle, fotografere og ikke minst å reise. Alt dette blandet godt i sammen, ble plutselig til en reiseblogg for voksne reiseglade mennesker. Så enkelt, men også så vanskelig.»

I 2016 satt jeg på en liten kafé i fjellandsbyen Apricale i Italia, og fantaserte om å formidle opplevelsene min fra denne rustikke middelalderslandsbyen. Dette måtte andre også få vite om!

Lite visste jeg da om at jeg innen januar 2022 skulle ha skrevet hele 309 blogger fra forskjellige steder rundt i verden. Bare i dag har 240 personer så langt besøkt bloggen min.

I tillegg til selve reisinga, har også fått formidlet hvor flott det er å reise – både i og utenfor Norge. Jeg har også fått vist at blogging ikke bare er for unge rosa-bloggere.

Blogger fra reiser og opplevelse som har gitt Laila og meg minner og bekjentskaper vi aldri trodde vi skulle få.

Uten bloggen hadde jeg ikke vært like aktiv i å prate med mennesker, oppsøkt det litt spesielle eller ukjente, og innhente all den informasjonen og kunnskapen jeg trengte for å skrive bloggene.

For det ER tidkrevende å blogge, spesielt når man ønsker å være etterrettelig og gjøre en grundig jobb. En blogg alt fra 2 til 6 timer å skrive.

Jeg har hele tiden vært klar på at bloggen skulle være totalt reklame- og sponsorfri. Jeg har derfor bare utgifter på den. Også årsutgiftene på domenenavnene betaler jeg selv.

Jeg har i disse årene fått svært mange hyggelige kommentarer og hilsninger fra faste eller tilfeldige lesere. Det setter jeg stor pris på.

Seinest i dag har jeg mailet med en trivelig kar som ønsket reisetips i Alpene.

Tusen takk til alle dere som leser bloggen min.

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..