«Kryddersmaken kom etter 10 sekunder og satt i sikringsboksen.»
Vil man oppleve autentisk meksikansk mat på sitt beste, er Tacombi Nolita på Lower Manhattan stedet. Sjelden har vel forventningene vært høyere, etter å ha hørt og lest om dette smålegendariske stedet. Og ja, de innfridde så til de grader!
Konseptet er enkelt og genialt: kjøp en gammel garasje med ymse innhold. Ikke puss opp og eller rydd for mye. La den gamle VW minibussen bli stående. skaff førsteklasses lokale råvarer og gode meksikanske kokker, og vips kommer kundene helt fra Norge.
Ferske og delikate, men rimelig hotte saker.
Inngangspartiet ligner mer på Joe´s Garage enn en restaurant.
Det er en jevn strøm av kunder hele tiden.
Det luktet ferske grønnsaker lang veg. Disse karene kunne trygt vise fram kjøkken og råvarer.
Et gastronomisk kunstverk.
Denne står midt i restauranten/garasjen.
Gammelt og slitt, men det funker da.
Vasken på toalettet. Man er pragmatisk.
2 kommentarer