Ukens kaffekunst og sitat – Coffee with The Kennedys

«Hvis du tok en kaffe og doughnut med Jack, tok du regninga» – tidligere kardinal og erkebiskop i Boston, Richard Cushing.

Under sin kampanje for å bli amerikansk senator i 1952 i Massachusetts, arrangerte JFK en rekke etter hvert legendariske «Coffee with the Kennedys». Dette ble gjort for å vinne stemmene til kvinner – noe historiebøkene viser var svært så effektivt.

article-2380618-1b0b27e6000005dc-641_634x632

Det var naturligvis Jacqueline Kennedy Onassis som var vertinne. Hun reiste fra hjem til hjem i Massachusetts, serverte kaffe og sanket stemmer.

Dette var et stunt som aldri var gjort tidligere, og som heller aldri ble gjentatt. Årsaken var åpenbar: «Who else than The Kennedys?»

«Hvis du tok en kaffe og doughnut med Jack, tok du regninga» sa kardinal og erkebiskop i Boston, Richard Cushing i et intervju mange åre seinere, da han omtalte de berømte kaffeslabberasene.

20161108_140040

Ukens kaffekunst «Ha det svigers – si det med en kaffekopp» er som vanlig laget av baristaen Anis Quebdani, tidligere omtalt i bloggen Marokkansk baristakunstner med håndlag

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..