Lovens lange elektriske arm i Spania

«I Málaga i Spania har de gjort det – prioritert miljøvennlige småbiler framfor hestekrefter og tøffe testosteronbiler. Og det fungerer, og er vel egentlig VEL så kult!»

Midt i sentrum stod den, en Mitsubishi I-Miev, elektrisk uniformert politibil. Den er en av en rekke uniformerte biler som gjør tjeneste hos Policia Local i den spanske havnebyen Málaga.

Snakk om genial imagebygging! Sjelden har en politibil blitt fotografert SÅ mye. Den var omsvermet som en kjendis av fotoglade turister…og bloggere.

IMG_5506

Like ved politibilen var det naturligvis også utleie av bysykler. Dette gir et klart og tydelig signal fra myndighetene om at man tar miljø på alvor. Slikt liker jeg!

Málaga har allerede hatt disse bilene en periode, og er i følge innhentede opplysninger svært fornøyde. Det er også innbyggerne i Málaga. Nå kan politiet virkelig liste seg innpå tyvene…

Politisjefen forteller om små problemer i den daglige tjenesten. De sjeldne gangene skjøteledningen kommer til kort, har de fortsatt noen gammeldagse biler i bakhånd.

 

 

Én kommentar

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..