«Socca – også kjent som Farinata, er en pannekake av kikertmel som serveres som snacks, gatemat og forrett rundt store deler av Middelhavet.»
Har du ikke prøvd Socca, bør du prøve det neste neste gang du får muligheten.

Du MÅ ikke ha en egen tilhengerovn, men det hjelper. Louis har laget sin selv. Denne er delvis demonterbar. Heldigvis kan hele skorsteinen tas av.

Socca serveres rykende ferske og varme – med et dryss pepper. Kan med fordel også nytes sammen med oliven blir det sagt.
Lukten av Socca sprer seg over store deler av markedet. Her trengs ikke reklameplakater.

En stekende varm arbeidsplass i omgivelser som allerede er varm nok. (30 i skyggen)

Louis steker konstant, da etterspørselen er enorm. Han fyrer godt med medbragt ved.
Det tar kun rundt ett minutt å steke en Socca, når du har en kraftig ovn.

Socca-køen strakk seg er godt stykke forbi de andre salgsbodene, og telte flere titalls personer.

Endelig er det min tur til å bestille en Socca! Ett minutt etterpå er det klar.

Det lukter deilig pannekake, oliven og pepper. En uvanlig, men god kombinasjon.

Den deles opp i små fingerbiter før utlevering.

Bon Apetitt!
Du finner utsalget her:
https://goo.gl/maps/FPYoKKrEWQtEQKF9A