Postkassene langs Florida State Road A1A mellom Daytona Beach og St. Augustine

«Det startet med bloggserien «Doer jeg har møtt». Konseptet er nå videreutviklet til «Postkasser jeg har møtt». Årsaken til endret fokus er tilgangen til fotomotiver, og ikke minst ønsket om å ære de mange POSTKASSEEIERNE. For en kreativitet!»

Når man først starter å se eller lete etter noe, blir hjernen raskt lært til å gjøre det automatisk – også uten at bevisstheten er helt med. Nå ser jeg postkasser alle steder!

Denne eieren jobber nok på Felleskjøpet på Lena!

Slik har det tidvis blitt med mine amerikanske postkasser. Jeg kan sitte og kjøre og være midt i en samtale med sjefsnavigatøren min, men allikevel få med meg i sidesynet at vi passerte en grønn postkasse med en John Deer traktor på toppen.

Her har man nok gjnbrukt busker og trær man har liggende i hagen etter siste orkan.

Bør jeg bli bekymret nå? Eller i det minste komme meg hjem til Norge og avslutte ferien? Alternativt kan jeg skrive et innlegg i medlemsbladet til Postmann Pat og hans kollegaer.

For de lokalkjente er jo dette er tro koi av St. Augustine Lighthouse.

Det er åpenbart en ganske vanlig «greie» å ha særegne og kunstneriske postkasser langs denne kjente og historiske vegen. Les gjerne de andre bloggene mine om samme fenomen: Postkassene langs Florida Keys, Floridas morsomste jobb? og Postkassene langs A1A

«L❤️ve The Neighbor As Yourself»

Her er det også rom for statements og kjærlighetserklæringer.

Ja, vi ar fortsatt i «gator-country»

Dette var runden med postkasser i Florida. Da vil tiden vise hvilket land eller stat som vises her på neste postkasseblogg.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..