Bloggen min har passert 100 000 visninger!

«Klokka 1505 i dag, kom beskjeden fra wordpress.com at bloggen min hadde passert 100 000 visninger! Det som startet som en litt vill idé i i Italia i august 2016, har nå blitt en reiseblogg for voksne reiseglade mennesker med så langt 342 blogginnlegg – og utallige hyggelige kommentarer. Kult? Ja, veldig!!»

Bakgrunnen for at jeg blogger, er rett og slett at jeg har stor glede av å formidle opplevelsene våre gjennom tekst og bilder, og å kunne gi følgerne mine tips og idéer til reiser de selv kan ta.

Vi har mange reiseplaner i år, så det vil ramle inn et antall nye blogginnlegg i månedene fremover. Vil du følge oss på disse turene, er det bare å melde deg inn som fast følger. Det er selvsagt gratis. Da kommer hvert blogginnlegg rett i eposten din.

Jeg gjentar det så gjerne: bloggen min er totalt reklame- og sponsorfri! Jeg misliker reklame og vil ikke dytte det på følgerne mine heller.

En av våre absolutte favoritter på jord: Seiser Alm i syd-Tirol i Italia. Her blir det flere toppturer i 2023.

Vi starter med fotturer og droneflyging i fjellene på Madeira i Portugal i påsken. Ja, det blir tid til litt avslapping og bading også.

Svingete veger til de utallige alpepassene blir det mange av i år også. Her på veg opp Stelviopasset. 📷 Laila Kristoffersen

Deretter tar vi en vårtur og 17. maifeiring i Alpene, med fjellturer, via ferrata, droneflyging, toppturer, kabelbaner og bilkjøring på kryss og tvers. En passende leiebil er bestilt.

Dronen er alltid med på tur. Her fra Antibes på den franske rivieraen.

Den franske rivieraen – Cote d’Azur, står også på planen. Med utgangspunkt i Antibes, blir det atter en gang utforsking av Provence. Bil og drone er klar.

2023 blir ikke noe hvilehjem. Her fra favoritthotellet vårt Hotel Saltria i Seiser Alm. 📷 Laila Kristoffersen

Vi har enda flere planer, men de kommer jeg tilbake til seinere. Våren og sommeren blir lang og aktiv.

En dag i fantastiske Zermatt. 📷 Laila Kristoffersen

4 kommentarer

  1. Det er veldig artig å følge dere🤗. Jeg sjøl har «grodd fast» i Thailand. Dette landet har fantastisk mye å by på av severdigheter og opplevelser 🇹🇭. Er dere på disse kanter, så ta kontakt! Her er det hjerterom og husrom! ❤️🏡🏝️🌄🏖️🌞🏊‍♂️
    Mvh Bjør Erik

    Liker

  2. Gleder meg til årets reiseskildringer, gøy å følge med og det gir også litt ekstra inspirasjon og ideer til egne turer. Håper på en alpetur selv i høst.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..