Doer jeg har møtt – del 3

«De kan være bortgjemte, litt ufyselige og guffene, men også fantastisk sjarmerende og herlige – og ikke minst tidvis svært så nødvendige!»

Denne nye faste spalten vil komme med ujevne mellomrom… og når behovet melder seg. Spalten tilegnes dette geniale produktet vi alle er så avhengige av.

Rundt om i verden har jeg truffet hundrevis av doer, uten at jeg egentlig har tenkt så mye over hva jeg har slengt akterspeilet ned på.

FFDB009A-BC5C-478B-B360-B3715D4E5971

Her faller dri… langt. Man skal lete lenge for å finne en høyere plassert do enn på Aiguille du Midi 3842 moh. i franske Chamonix. Fotografen stakk hodet delvis nedi, men skimtet ikke bunnen…og det var ekko i dassen! Les om hele turen her. (intern lenke)

0B845278-D9AC-407E-9723-5B0FAC5C29ED

Fargerikt fellesskap? Her i kjelleren hos hamburgersjappa Poco Loco i Chamonix, gjør man ikke forskjell på mennesker og marsboere. Les om hele turen her. (intern lenke)

2E8BD1D2-B92B-45F6-80F3-06FB98A399B7

Her gjøres alt stående. Hos Refuge Bellechat 2152 moh må du stå hvis du skal skite. Doen var imidlertid så «nedskiti» at et bilde ikke var aktuelt. Fotografen snudde i døra. Les om hele turen her. (intern lenke)

Ikke alle gjestene ved The Tea Rooms på Edinburgh Castle i Skottland vet hvordan man bruker et vannklosett… Les om hele besøket her. (intern lenke)

På taket på Peterskirken i Roma, er det en liten kafé…som ikke har toalett. Mange har åpenbart prøvd – uten særlig hell. Altså: NO! TOILETTE HERE! Les om hele besøket her. (intern lenke)

Da var fasilitetene ved Rifugio-Hütte Forcella Pordoi, på toppen av Pordoipasset i Dolomittene betydelig bedre. Her fikk man fjellufta mitt i akterspeilet. Les om hele turen her. (intern lenke)

Du finer mer do-lektyre her:

Doer jeg har møtt – del 1

Doer jeg har møtt – del 2

3 kommentarer

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..